June 25, 2020

Opkomst over tanden en kiezen

March 17, 2020

Beste leden, ouders, stamleden, oud-leden en andere Brownsea-vrienden,

Wat gebeurt er momenteel veel in Nederland en eigenlijk de hele wereld. Een spannende en onzekere tijd voor velen. Zoals afgelopen week al duidelijk werd, raakt de verspreiding van het Corona-virus o...

January 28, 2020

Allereerst moest er geopend worden met het Beverlied. Rozemarijn leest een mail voor van de circusdirecteur. Zijn artiesten zijn allemaal ziek van de BBQ en hij vraagt of de Bevers kunnen helpen met de voorstelling van vanmiddag. O ja, de baby's van de circusdieren zij...

October 29, 2019

Na de opening gingen we lekker naar buiten om monstertikkertje te spelen. We hadden het hele veld, want de Welpen waren naar Naturalis in Leiden.
Daarna gingen we spookjes maken van witte doek, behangerslijm en zwarte viltstift. We doopten het witte ronde doek in de be...

September 6, 2019

september:

7 september     1e opkomst: Hotsjietonia

14 september   Domino

21 september   GEEN OPKOMST

28 september   Weer

Oktober:

5 oktober           1e gezamenlijke opkomst...

May 30, 2019

Alle leiding viert vandaag haar verjaardag en geven een piratenfeestje voor de Bevers. Hiervoor moest eerst vastgesteld worden of de Bevers zeebenen hebben met een waggelrace. Met een ballon tussen je knieën lopen is moeilijker dan je denkt.

Ook moesten de Bev...

February 23, 2019

Wat voor vieze vlekken liggen er nu weer op de parkeerplaats? De Bevers gingen buiten de rode verf bestuderen. Er bleken sporen doorheen te lopen van een dier, maar wat voor dier?

Een foto van het kabouterhuis onthulde twee verborgen leeuwenwelpen; hoe kon dat nou? De s...

November 28, 2018

De Bevers hebben vandaag Poffertjes gezocht, een Braziliaans tikspel (Barra Manteiga) en Etenstijd gespeeld (zie de filmpjes op Facebook). Daarna hebben we prachtige gekleurde pannenkoeken gebakken en opgegeten. 

October 23, 2018

De Bevers gingen het  zaterdag over China hebben. Allereerst hebben we China gezocht op de wereldkaart. De Bevers wisten al heel veel over de mensen die in China wonen. Dat ze Chinees praten, dat ze met stokjes eten en dat ze daar pandaberen hebben. 

Dat ze da...

June 4, 2018

De Bevers vierden afgelopen zaterdag de verjaardagen van de leiding. En wat hoort er bij een feestje? Spelletjes en lekkere traktaties. Zo werd er gesjoeld, blik gegooid en gingen we slingers maken.

Er werden hele mooie cupcakes gemaakt, die vooral heel lekker bleken. M...

Please reload

© 2017 by Scouting Brownseagroep 66

  • Facebook Basic
  • Twitter Basic
  • YouTube Basic