top of page

Bever zomerkamp weekend 2016

Tijdens het Beverweekend zijn we naar het regenachtige Plaswijckpark geweest. Gelukkig was het droog tijdens het skelteren en is de rondvaartboot overdekt. Helaas bleef het regenen en hebben we de rest van de middag in de overdekte speeltuin van Plaswijck doorgebracht.

Dit bleek hartstikke leuk te zijn, waardoor we langer zijn gebleven dan gepland.

Op de groep aangekomen gingen we lekker eten. Pannenkoeken, frietjes en snacks zo van de tafel. Geen borden, geen bestek, alleen veel mayonaise en ketchup.

Keet ging met de Bevers de witte T-shirts verven. De mooiste patronen werden tevoorschijn getoverd.

Toen was het tijd voor de film met popcorn. Heerlijk liggend op kussens keken we hoe een wasbeer een wintervoorraad bij elkaar probeerde te stelen van domme mensen met behulp van goed gelovende knuffeldieren en het uit handen van een boze beer probeert te houden.

Veel te laat werden de tandjes gepoetst en de bedjes opgezocht.

Al vroeg waren de Bevers weer wakker en na het opruimen van de bedden en het ontbijt gingen we een vaderdag cadeautje maken met behulp van strijkkralen. Het werden hele leuke sleutelhangers. Degenen die snel klaar waren gingen spontaan een spelletje stoelendans doen en na nog een potje voetballen was het alweer tijd om dit leuke weekend af te sluiten.

 

bottom of page