top of page

Clubhuis

toegang clubhuis.jpeg

Het waardevolste bezit van onze vereniging is ons prachtige houten en sfeervolle clubhuis. Het clubhuis is ideaal voor het houden van vergaderingen, cursussen en feestjes. Maar ook voor andere activiteiten verhuren wij ons clubhuis.

 

Wilt u een kinderfeestje geven. Dan is een scoutinglocatie natuurlijk fantastisch. Alles is al ingericht voor (kleine) kinderen. Tafels en stoelen zijn er in kindermaten en voor de ouders in gewone maten. Er is een groot afgesloten terrein waar de kinderen hun energie kwijt kunnen. Het grasveld is ongeveer 500m2 groot.

 

Op zaterdagen kunt u echter ons clubhuis niet huren. Dan hebben de bevers, de welpen, de scouts, de explorers en de leiding het clubhuis en terrein zelf de hele dag in gebruik. Ook overnachten is helaas niet mogelijk.

 

Hoe ziet onze locatie eruit:

  • Het clubhuis bestaat uit 2 ruimten (80 en 64 m2) en een leidinglokaal.

  • U kunt eventueel van onze keuken gebruik maken. We hebben een kookgedeelte met 5 gaspitten, u kunt thee- en koffiezetten en indien nodig stellen wij u een koelkast beschikbaar. Er zijn borden, bekers, bestek en pannen. Deze zijn wel van Scouting kwaliteit, het moet tegen een stootje kunnen.

  • De buitenruimte is ongeveer 500m2 en kan desgewenst afgesloten worden. De ruimte is groot genoeg voor bijvoorbeeld een springkussen.

Voor meer informatie zie de afzonderlijke items onder menu-item "verhuur".

bottom of page