top of page

Bevers naar de brandweer

De Bevers waren vandaag op bezoek bij de brandweer. Een week eerder hadden ze al een mooie tekening gemaakt voor de brandweerlieden, die Stanley en Knor op een eigengemaakte taart hadden gezet.

taart met tekening van de Bevers voor de Brandweer

Eerst mochten we de kantine, de slaapplaatsen en de gym bekijken, waarna we de brandweerauto's gingen bewonderen. Maar het werd nog mooier, want we mochten zelfs in een van de wagens zitten met zijn allen.We gingen zelfs een stukje rijden. De brandweerman had uitgelegd wat hij en zijn collega's allemaal aan moest trekken tijdens het rijden en alle Bevers dachten dat zij dat ook wel zouden kunnen. Maar toen de wagen met een beetje snelheid door de bocht reed, betwijfelde een van hen of ze dat echt wel zouden kunnen!Na deze spannende rit mochten alle Bevers een keer met de brandweerslang spuiten en helemaal omhoog met de ladderwagen. Het was een geweldige dag! De brandweer wordt hierbij hartelijk bedankt voor deze onvergetelijke ervaring.

bottom of page