top of page

Levend Stratego in het Vroesenpark

Vandaag is het eindelijk een mooie dag. Het is fris, maar de zon breekt door en dat voel je goed. Maar door de vele regen van de laatste tijd ligt ons veld er als een modderpoel bij. Daarom gaan we vandaag met beide hordes naar het Vroesenpark. Maar eerst werd 's morgens in de ochtendhorde Mathijs geïnstalleerd en 's middags in de middaghorde Felicia. Gefeliciteerd!

Het is even een tippel naar het Vroesenpark, maar daar aangekomen spelen we een potje Levend Stratego. Dit betekent voor de Welpen veel achterna rennen en achterna gerend worden. Maar ook met elkaar strategisch denken: wie is de vlag en hoe vangen we die, wie kan ik tikken en vooral wie niet en waar zijn die tegenstanders eigenlijk?

Na al dat rennen even wat drinken en een traktatie. Daarna weer naar de groep, sluiten en naar huis. Wat zullen we volgende week doen?

bottom of page