top of page

Bevers op bezoek bij Paulus de Boskabouter

De Bevers hebben een brief ontvangen van de nieuwe buurman om op visite te komen. Omdat hij niet iedereen over de vloer wilt hebben is de precieze locatie van zijn huis geheim en moeten we de kabouterstokken volgen om zijn huis te vinden. Getekend: Paulus de Boskabouter.

We gingen op pad en na een hele omweg kwamen we weer terug bij het clubhuis om in het plantsoen naast het clubhuis een huisje in de boom te ontdekken. Een keurig tuintje met een gevulde waslijn deed vermoeden dat hier een kabouter moest wonen. Maar er deed niemand open, hij was niet thuis!

Jammer hoor.

We hebben als echte kabouters verdwaalde babybijen terug naar de bijenkorf gebracht, een verstopte kaboutermuts gezocht, een verhaal over de dwergjes van Tuil voorgelezen en een paddestoel gemaakt voor een kabouterfamilie wiens huis kapot was gegaan.

Volgende week meer kabouteractiviteiten.

bottom of page