top of page

Basketballen met de Scouts

Afgelopen zaterdag (28 April) hebben we met de scouts weer eens wat anders gedaan. We zijn op pad gegaan naar de Noorderhavenkade, en hebben daar een korte basketbal clinic gehad van Rimao. Daarna hebben we ook nog een paar potjes basketball gedaan. De baskets bleken toch wat hoog te zijn, maar toch hebben genoeg scouts kunnen scoren. Sommigen zelfs meer dan de leiding, die natuurlijk ook wel in was voor een potje basketbal. Ondanks wat regen hebben we flink actief gespeeld, en het erg naar ons zin gehad. Na het basketballen hebben we nog even gezongen voor onze jarige van deze week, Sedef. Daar kwam ook nog eens een heerlijke traktatie bij kijken. Daarna hebben we nog een nieuw ren/tik spel gespeeld, waarin het doel is om snel, maar ook stil langs de tikker te rennen, zodra hij of zij jouw nummer riep. Hier waren een paar scouts echt heel goed in. Al met al was het een zeer geslaagde opkomst, en het fijnste was nog: Geen corvee.

bottom of page