top of page

Eerste opkomst Scouts en Wereldhavendagen

We begonnen dit seizoen op 1 september, met een heleboel overgevlogen welpen. Daarom hebben we deze opkomst een aantal spellen gedaan om elkaar wat beter te leren kennen, en deze nieuwe scouts te laten zien wat we allemaal anders doen dan bij de welpen.

Zo hebben we lekker ouderwets Krantenmeppertje en Wie ben ik gespeeld. Ook hebben we een heerlijk ringo-toernooi gehouden, hier moeten de nieuwe scouts nog wat op oefenen, maar we weten zeker dat dit later in het jaar helemaal goed gaat komen.

De volgende opkomst stond in het teken van de Wereldhavendagen, waar we op de fiets naartoe zijn gegaan. Eenmaal aangekomen zijn we in twee groepen vertrokken en hebben van alles gezien, van grote schepen en gepantserde wagens tot verboden bont bij de douane.

bottom of page