top of page

Volleybaltoernooi met de Scouts regio

Zaterdag 29 september zijn we met de scouts afgereisd naar de scouting groep in Hoogvliet om daar deel te nemen aan een volleybal toernooi met de hele regio. Er waren volleybal teams aanwezig van onder andere de scouting Hoogvliet zelf de Klaas Kitten Groep en natuurlijk 2 teams van ons! Het toernooi vond plaats op een groot veld waar 3 volleybal velden waren aangelegd speciaal voor deze middag, daarnaast hadden we ook nog het geluk dat het zonnetje de hele middag heerlijk heeft geschenen! Elk team moest meerdere wedstrijden spelen om zo de finale wedstrijd en de verliezers wedstrijd te bepalen. De finale ging tussen een groepje van de KKG en de Hoogvliet, de verliezers wedstrijd ging tussen de 2 groepjes van de Brownsea en was een nek aan nek race die uiteindelijk eindigde in een gelijkspel. Het was een geslaagde middag en we hebben zin in de volgende!

bottom of page