top of page

Brownsea viert Sinterklaas


De scouting was te gast bij basisschool de Provenier om een super Sinterklaas opkomst met zijn allen te beleven. 's Ochtends kwamen de Bevers en de Welpen die in groepen om de beurt mochten Laser Gamen, Cakejes en Chocoladeletters versieren, Pieten gymmen en Spelletjes doen, zoals Pakje leggen en cadeautjes gooien in de schoorstenen.

Sinterklaas had geen tijd om langs te komen, maar daar hadden de kinderen geen moeite mee. Ze vonden het erg jammer dat het al zo snel was afgelopen. Wat was het allerleukste? Natuurlijk het Laser Gamen!

De Scouts en Explorers waren 's middags aan de beurt. Door de hele school konden ze met zijn allen Laser Gamen, Capture-the-Flag en omgekeerd verstoppertje spelen.

Ook zij konden voor het ultieme sinterklaasgevoel een Chocoladeletter versieren. Er werd zelfs een prijs uitgereikt aan de mooiste letter. Om direct iets lekkers te eten werden cakejes met heel veel slagroom en versiersels genuttigd. Sommigen konden niet genoeg slagroom binnen krijgen en werden even 'geholpen'.

Het was een hele leuke dag. De Provenier bedankt voor hun gastvrijheid.

bottom of page