top of page

Explorers aan het bouwen en slingeren

Vandaag kregen de Explorers de opdracht van de begeleiding om een schommel te gaan bouwen. Eerst gingen de Explorers bedenken wat voor schommel ze gingen bouwen en hoe. Natuurlijk werd er tussendoor ook aan de veiligheid gedacht. Vanwege de kou hebben de Explorers gekozen voor een simpele, maar degelijke schommel. Tijdens het bouwen kwamen de Explorers uitdagingen tegen, waardoor hun vooropgezette plan niet helemaal lukte. Maar in goed overleg met elkaar hebben ze ervoor gezorgd dat er een goede, stevige schommel stond. Een hele speciale schommel, want deze ging van links naar rechts in plaats van naar voren en naar achteren. Een mooie prestatie. Wie weet met mooier weer een grotere pionieruitdaging. Zowel de Explorers als de Scouts hebben van de schommel genoten!

bottom of page