top of page

Valentijnsopkomst

Komende donderdag is het Valentijnsdag, daarom hadden wij besloten om de zaterdag hier voor een opkomst te houden in het thema hier van.

Zo waren alle spellen in koppels, zoals stellentikkertje en valentijnsvoetbal.

Nadat alle energie er uit was hebben we een knutsel gedaan waarbij de kinderen dieren moesten maken. Maar, dit is niet heel valentijns-achtig dus moest dit gebeuren door middel van hartjes knippen en op elkaar plakken. Met verschillende groottes en overlappen kon je zo toch een leuk diertje maken. Hier waren de kinderen zo leuk mee bezig dat we aan het einde nog maar heel kort de tijd hadden voor verliefde leeuwen, de valentijnsvariant op Hollandse Leeuwen.

In de middag was er weer een installatie, hierdoor hebben we 8 kinderen in de middag. Ook hier hebben we verschillende valentijns spellen gedaan en de crea opdracht met hartjes. En ook in de middag waren de kinderen heel leuk bezig met de crea dat de opkomst zo voorbij was. Als eindspel hebben we nog verliefde leeuwen gespeeld, waarbij de modder vaak gezocht en gevonden werd.

bottom of page