top of page

Bevers gaan op Welpenjacht

Wat voor vieze vlekken liggen er nu weer op de parkeerplaats? De Bevers gingen buiten de rode verf bestuderen. Er bleken sporen doorheen te lopen van een dier, maar wat voor dier?

Een foto van het kabouterhuis onthulde twee verborgen leeuwenwelpen; hoe kon dat nou? De sporen liepen richting het Vroesenpark en we besloten deze te volgen. Na een lange speurtocht door het park kwamen wij aan bij de dienstingang van Diergaarde Blijdorp. De sporen verdwenen hier onder het hek door naar binnen toe en de hoek om. Het hek was dicht, dus we konden niet verder op onderzoek gaan. We denken dat de Welpen weer terug naar hun moeder waren en dit bleek ook waar te zijn.

Wij gingen met een goed gevoel terug richting het clubhuis, waar wij nog een heerlijk glaasje limonade dronken in de zon. Na de limonade was de opkomst alweer voorbij en gingen de Bevers met een prachtig avontuur op zak naar huis.

bottom of page