top of page

Aflasting activiteiten 14 (en 15) maart 2020 i.v.m. Corona-virus

Beste leden, ouders, stamleden, oud leden en andere Brownseavrienden,


Vanwege de ontwikkelingen rond het Corona-virus (Covid-19) en de daarop volgende adviezen van de Rijksoverheid en Scouting Nederland moeten we helaas besluiten dat ALLE activiteiten van onze Scoutingroep dit weekend (van 14 en 15 maart) worden afgelast. Onder deze aflasting vallen dus alle opkomsten van Bevers, Scouts, Explorers, klus-actie NL-Doet en het Welpenweekend op 14 en 15 maart. In ons Scoutingspel vind veel fysiek contact plaats wat een risico kan zijn voor verspreiding van het virus. Tevens sluiten wij hiermee aan bij het actuele advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Het bestuur en de vrijwilligers van de Brownseagroep houden de ontwikkelingen omtrent het virus nauw in de gaten. Komend weekend zullen wij nader bepalen hoe wij om zullen gaan met de nog te komen opkomsten en andere Scouting-activiteiten. Hier sturen we volgende week een update over. Wij vinden het uiteraard spijtig dat de opkomsten niet door kunnen gaan. Echter staan wij voor een verantwoord Scouting-spel en waken voor de veiligheid en gezondheid van leden en vrijwilligers. Wij hopen dan ook op uw begrip over ons besluit. Indien u vragen of zorgen heeft, kunt u contact opnemen met onze bestuursleden Kim en Joan (info onder deze e-mail). Met vriendelijke groet, Bestuur Brownseagroep 66 Contactinformatie: Voorzitter Kim Wierema 06-28340781 Secretaris a.i. Joan Wierema 06-50997278 info@brownsea.nl

bottom of page