top of page

Bevers in februari

Het lijkt al heel lang geleden, maar er waren dit jaar toch heel wat leuke opkomsten bij de Bevers. Allereerst hadden we de Sterre Stroom Insigne opkomsten, waarbij de Bevers een echte badge konden verdienen door activiteiten die bij Sterre Stroom horen te doen. Zoals een kampvuur met s'mores, hindernisbaan, Engelse toffees maken, vuurslang maken met lucifers, een iglo maken van suikerklontjes, tellen in het Japans en meer internationale dingen.

We zijn op bezoek geweest bij de Dorus Rijkers Groep Bevers voor een muziekworkshop. We hebben fantastische pannenkoekenkunst opkomst gehad en we hebben het over TIJD gehad. De Race opkomst ging heel snel en we zijn op de eerste prachtig mooie lentedag naar de dierentuin geweest.

Helaas zijn daarna de opkomsten door het Coronavirus niet meer door gegaan, maar we hopen dat jullie met deze foto's nog even kunnen nagenieten van de leuke activiteiten.

bottom of page