December 3, 2019

Hierbij een verslag van alle opkomsten die de Bevers in November hebben gehad. Allereerst hadden we een Crazy Hairday, waarbij alle Bevers een vreemd kapsel in aparte kleuren aangemeten kregen. Terwijl de Bevers speelden met het verkeerskleed en autootjes werden ze een...

October 29, 2019

Na de opening gingen we lekker naar buiten om monstertikkertje te spelen. We hadden het hele veld, want de Welpen waren naar Naturalis in Leiden.
Daarna gingen we spookjes maken van witte doek, behangerslijm en zwarte viltstift. We doopten het witte ronde doek in de be...

October 6, 2019

Om 14.00 uur verzamelden alle Brownsea-ers  op het grasveld achter metrostation Blijdorp. Na het openen werden alle Bevers die naar de Welpen en alle Welpen die naar de Scouts gingen over gevlogen.

Over de handen van de jeugdleden ‘vlogen’ de nieuwe Scouts naar het doek...

September 6, 2019

september:

7 september     1e opkomst: Hotsjietonia

14 september   Domino

21 september   GEEN OPKOMST

28 september   Weer

Oktober:

5 oktober           1e gezamenlijke opkomst...

June 19, 2019

Afgelopen zaterdag was het tijd voor iets anders. Deze opkomst werd namelijk gemaakt door de scouts! Elke patrouille had ongeveer 40 minuten om te vullen, en hier zijn zeer creatieve spellen voor bedacht.

Als eerste waren de Dassen aan de beurt. Zij begonnen met een nie...

May 30, 2019

Alle leiding viert vandaag haar verjaardag en geven een piratenfeestje voor de Bevers. Hiervoor moest eerst vastgesteld worden of de Bevers zeebenen hebben met een waggelrace. Met een ballon tussen je knieën lopen is moeilijker dan je denkt.

Ook moesten de Bev...

March 25, 2019

Afgelopen weekend hebben de Explorers een gezellig weekend op de groep gehad. Vrijdagavond kwamen we met zijn allen bij elkaar en zijn we rustig aan begonnen met een spelletje. Zorgen dat we de bommen niet laten ontploffen. Soms een behoorlijke uitdaging. En dat werd o...

March 1, 2019

In februari zijn de scouts hard bezig geweest met het maken van zeepkisten voor de zeepkistenrace met de andere groepen uit de regio. Dit jaar was het thema Steampunk en Cowboys & Indianen, wat tot veel creatieve designs uit de regio heeft geleid

De scouts werden verdee...

February 23, 2019

Wat voor vieze vlekken liggen er nu weer op de parkeerplaats? De Bevers gingen buiten de rode verf bestuderen. Er bleken sporen doorheen te lopen van een dier, maar wat voor dier?

Een foto van het kabouterhuis onthulde twee verborgen leeuwenwelpen; hoe kon dat nou? De s...

February 12, 2019

Komende donderdag is het Valentijnsdag, daarom hadden wij besloten om de zaterdag hier voor een opkomst te houden in het thema hier van.

Zo waren alle spellen in koppels, zoals stellentikkertje en valentijnsvoetbal.

Nadat alle energie er uit was hebben we een knutsel ged...

Please reload

© 2017 by Scouting Brownseagroep 66

  • Facebook Basic
  • Twitter Basic
  • YouTube Basic